torsdag 6 oktober 2011

Att känna

Känns så jäkla jobbigt när andra människor lägger sig i hur Jag ska tycka, känna eller reagera på alla olika saker som påminner mig om min son eller hur jag upplevde hans död. Jag är unik och så som jag känner eller upplever, är min känsla och min upplevelse .... inte vad Du säger att Jag ska tycka eller känna.


Till och med i en grupp på Internet, med folk som har liknande erfarenheter som mig, får jag inte vara Jag. Hatar när andra är "för-stå-sig-påare".


Jag är Jag och det tänker jag fortsätta med!


Min son är och kommer alltid vara runt mig så länge jag lever (tills jag flyger upp till han) och jag kommer nog aldrig förstå mig på den snabba hastiga avslutet, att dom på IVA-avdelningen tog ett beslut över hans och mitt huvud, att stänga av respiratorn så fort, bara 7 timmar efter djup sömn i respiratorn.


Dom, IVA personalen, gjorde sitt val klockan 09:00 fredagen den 11 juni 2010, Jag kommer aldrig förstå Varför ....



21 kommentarer:

  1. Ingen ska tala om för dig vad och hur du ska känna!! Hur kan man ifrågasätta en mor som sörjer sin döde son? Jag förstår inte heller beslutet att stänga respiratorn. Han var ju vid medvetande? Fick du någon utredning? Kommentar? Tobias skriver klart och redigt om att han ska sövas ned men varför väcktes han inte? Jag förstår din sorg och varför du känner som du gör!!! Kram på dig!!

    SvaraRadera
  2. Tack Marita, dina ord värmer mitt hjärta.
    Jag har varit uppe på IVA-avd 3 gånger efter min sons död för att få stöd i mina frågor samt relevanta svar så att jag kan gå vidare i sorgen samt leva vidare i mitt liv, men varje gång efter mötena på IVA har jag varit mer förvirrad än förstående.
    Han var helt klar och vid medvetande om sin situation och blev lovad att väckas efter sin nattsömn den 9-10 juni 2010 men enligt IVA läkarna hade han försämrats istället för förbättrats under nattens sömn kl 03:00- mötets start kl 10:00 så dom sa att om dom väckte han skulle han vakna och känna sig andas under vattenyta .... då sa jag att dom isåfall inte skulle väcka han i de tillståndet utan låta han sova vidare och vila sig tungt i respiratorn men dom hävdade att han aldrig med skulle kunna syresätta sig själv eller överleva detta senarium .... som då kom som en chock för mig som jag inte såg eller blivit informerad om .... men dom tog beslut över mitt huvud "att det var bäst för Tobias" ....

    SvaraRadera
  3. Kära Marie! Jag förstår din frustration och det skrämmer mig att de kan göra så när Tobias var vaken och medveten om allt. Jag kan förstå om du känner att de dödade honom och varför får inte du som anhörig ha en synpunkt? Varför tog man inte diskussionen med Tobias? Han verkar ha varit en otroligt skärpt och intelligent kille!! Att inte IVA kan ta en vettig diskussion och svara på ett förståeligt sätt måste kännas för jävligt ( om du ursäktar uttrycket). Jag läser din blogg och trots att jag aldrig träffat dig eller Tobias så sörjer jag att en sådan tjusig och intelligent kille inte fick leva längre. Var han för bra för den här världen? Jag hoppas du fortsätter ställa frågor och skriva på din blogg. Du skriver rakt in i hjärtat på mig och säkert flera människor. Har du skrivit i tidningen? Har du kontaktat pressen? Kram i alla fall !!! Jag tror Tobias är stolt över dig. Man ser på bilderna att han var lycklig och harmonisk.

    SvaraRadera
  4. Tack snälla Marita,
    Jag är jätte stolt över min vackra prins, han var både vacker utanpå men allra viktigast inuti, så social även in i det sista.
    Var med i en lokal tv station förra Alla Helgon helgen och talade om sorg.
    Inte sagt nåt i media om hur jag kände mig överkörd av sjukvården och deras beslut .... vet inte om jag orkar med det heller.
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag kan förstå att du känner så men du är mycket vältalig och kan tala in i folks hjärtan och Tobias är gripande. Att det var bäst för Tobias tvivlar jag på. Han och du borde få avgöra om han ville känna sig som om "han andades undervatten" och/ eller sova längre. Han kan inte ha varit så dålig med tanke på de välskrivna och skarpt formulerade breven. Tänkte han bli författare? Han skriver verkligen bra, precis som sin mor. Du får en stor kram! Jag följer din blogg!!

    SvaraRadera
  6. Usch nu gråter jag .....
    Min önskan är att någon med starkt psyke och bra formulering hade hjälpt mig just då, den timman på mötet, när min dotter blev hysterisk av deras ord och jag total förlamad i min själ ....
    DOM (IVA-läkarna) ansåg att Tobias inte skulle väckas .... fast dom lovat 7h innan att göra så ... FAN minnet av just denna tidpunkt får mig att brista, ibland orkar jag inte ens minnas, gör så jävla ont.

    SvaraRadera
  7. Men man måste få brista och gråta när det gör ont. Jag tror inte att det är möjligt att föreställa sig känslan att begrava ett barn. Min spontana känsla var att IVA tänkte på sig själva och inte på dig och Tobias. De kunde väl ha försökt väcka honom och sedan se hur det gått? Jag läste din dagbok idag om Tobias och jag kan inte tänka mig att han någonsin blir bortglömd bland sina vänner. Han har en stor plats i era hjärtan och den platsen är viktigast!! <3

    SvaraRadera
  8. Tack Marita,
    Tog tag i Tobias vänner och skickade ett mass meddelanden via Facebook till alla och fick underbara svar idag :) värmde en mors hjärta.

    IVA lovade och jag hade sagt till att jag ville bli informerad och komma upp innan Tobias sövdes i djup sömn, ifall att han aldrig mer skulle kunna väckas .... dom lovade även honom detta.
    Men .... dom skyllde på att dom ej hann och att deras patienter måste komma i första hand ....
    Jag sa att jag förstod de men att be nån sköterska ringa mig tar nån sekund och jag bodde cirka 15 minuters promenad avstånd från sjukhuset.
    Dom kunde även fixat en kurator från Onkologen till oss vid mötet på IVA om att stänga av respiratorn ... men inte ens efter blev jag erbjuden nån ... satt i chock och allt bara gled mig in i dimman av overklighet ....

    SvaraRadera
  9. Vilket konstigt slut. Han visste att han skulle vakna...

    Det känns jobbigt för mig att Rebecca dog ensam på ett hotellrum i London. Jag hade synen framför mig när vi tar adjö vid sjukhussängen.

    Detta gick du också misste om. Vi får kämpa vidare. Var och en på sitt sätt. Som du skriver är vi alla olika med vårt sörjande. Gäller även mig och frugan.

    SvaraRadera
  10. Jaaa du Benny ..... undrar om han var där ändå och såg allt .... jag har dött två gånger av getingstick, då jag är super allergisk mot dessa flygfän, men då var jag ovanför min egna kropp och såg allt dom gjorde med mig .... min son och även din Rebecca kanske var där med oss .... vem vet.
    Kram!

    SvaraRadera
  11. Jag fick min ex kärlekspartner att återvända till kärleken och lita på mig mer än någonsin tidigare. Hela mitt liv trodde jag aldrig att kärlekstrollformel kunde få tillbaka min ex älskare Mårtensson, tills min vän introducerade mig för den riktiga besvärjelsen, innan jag kontaktade några trollformler för att hjälpa mig men vet om de kunde hjälpa mig, vissa krävde de mer pengar tills Jag följer enkla instruktioner från den stora kärleksförtrollningen via hans personliga WhatsApp-nummer +12162022709, jag kunde kommunicera och ringa honom och få omedelbar hjälp av honom för att återställa mitt äktenskaps kärlek och lycka. Drigbinovia Vem som helst kan fortfarande få samma hjälp från honom idag för att återta förlorad kärlek eller återställa en trasig relation och frånskild partner kan återgå till kärleken. det är möjligt eftersom det fungerar för mig inom 3 dagar, min före detta älskare ringde mig på telefon för att be om ursäkt och just nu lever vi båda tillsammans i kärlek och lycka. du kan också nå hans e-post på doctorigbinovia93@gmail.com Tack till Drigbinovia för hans begåvade krafter tack för att du tog dig tid att läsa mitt vittnesbörd?

    SvaraRadera
  12. Jag heter Toni Macyte. Min äktenskapsresa började för tre dagar sedan när min fru på 22 år bytte ut mig mot en man som var 10 år yngre. Jag är 57 och hon är 55. Jag gick genom öknen och under min resa hittade jag DR ISIKOLO. Gud använde honom för att läka mitt krossade hjärta och tog bort mina smärtor med hans kraftfulla kärleksförtrollning. det var svårt för mig att försöka få hem henne utan framgång och det blev en plåga för mina barn och jag. Jag litar på Herren och jag vet att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag förklarade allt för honom och han sa till mig vad jag skulle göra och han gjorde sitt och min fru återvände hem till mig och våra barn på mindre än 48 timmar. Vi måste ha tro. Tro är förvissningen om det vi hoppas på och övertygelsen om det som inte syns. Män och kvinnor snälla ge inte upp, Gud kan använda DR ISIKOLO för att återställa ditt äktenskap eller din relation. Tappa inte hoppet. Du måste bli kär i Herren. Kontakta DR ISIKOLO För en kraftfull kärlekstrollformel för att få lösningar. via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp på: +2348133261196.

    SvaraRadera
  13. Jag tycker om och uppskattar bra innehåll jag läser här ... Jag har en liknande situation som hände mig för några månader sedan, min man familj gillar inte mig, du har ett barn tillsammans men ändå ville hans familj att han skulle gifta sig med En annan kvinna som bor i samma stadsdel, och även damen i fråga har redan haft en kärleksaffär med min man och hon hade gått långt för att starta en ond förtrollning av kärlek för att avleda min man uppmärksamhet bort från mig och vårt barn, så jag har varit Kämpar för att överleva ensam under de senaste tre åren och vårt barn är bara två års ålder, jag gjorde allt för att få honom att stanna och ta hand om vårt barn tillsammans, men på grund av den mörka magi som den andra kvinnan redan har gjort Honom, min man att inte lyssna på mig och inte heller vilja se på mig och vårt barn, så jag berättade för en vän om detta och hon rådde mig att kontakta en spirituell mentor och far som Dr.oduduwa från en afrikansk nation i Saharan, jag kontaktar jag kontaktar honom online och vi gjorde online gratis konsultation, efter Då försäkrar han mig att han kan vända den onda trollformeln på honom och sedan kommer min man att återvända till sina normala sinnen och återvända till mig och vårt barn, så jag gjorde allt han sa till mig att göra och jag följde försiktigt hela hans Instruktion för att säga lite stavbön i mitt hus, och sedan gjorde han all annan andlig rensning för min räkning vid sitt tempel. Bara två dagar efter att den onda trollformeln togs bort från min make, fick jag ett missat samtal och ett röstnoteringsmeddelande från min man som grät och ber om ursäkt till mig och han sa att han kommer tillbaka för att träffa mig och vår son nästa dag, så jag var Typ av förvånad och jag sa ok att jag kommer att vara hemma. Just igår kväll kom min man hem till mig och han knäade ner och ber om ursäkt för mig. Jag förlåter honom och fram till idag lever vi tillsammans som en lycklig familj och han älskar mig mer än någonsin tidigare just nu. Så det finns lösning på alla problem i livet, bara det vi inte vet att vi kan få tillgång till. Idag delar jag detta mitt verkliga vittnesbörd med er om att någon är här som söker efter en sådan lösning för att få ex tillbaka och kanske återställa trasigt äktenskap eller trasigt förhållande kan fixas inom två dagar. Jag rekommenderar starkt att du konsulterar Dr.oduduwa online gratis konsultation via; https://wa.link/q5f107
    (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  14. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp +2348133261196

    SvaraRadera
  15. Min man lämnade mig och min son och återvände aldrig förrän DR ISIKOLO ingrep. Min berättelse skiljer sig inte från andra som har tagit sig tid att dela information om honom till världen. Jag hade äktenskapsproblem med min man som fick honom att lämna mig och reste till en annan stad. Vid något tillfälle var jag deprimerad och fick hjälp från ingenstans tills jag kom i kontakt med Dr Isikolo som hjälpte mig. Han återställde kärleken och kontakten mellan mig och min partner och jag fick tillbaka honom efter 2 dagar som han lovade. Precis som alla andra som pratar om honom är jag här för att berätta gott om honom och tacka honom för att han återigen skänkte glädje i mitt liv. Han kommer inte att misslyckas om du ger honom ett försök att hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp: +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  16. MITT ÄKTENSKAP FUNGERADE IGEN MED HJÄLP AV DR ISIKOLO SOM ÄR DEN ÄRLIGA STAVNINGSSATSER DU KAN HITTA
    Jag är Helena Oscar. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller bara sms:a honom via WhatsApp/Telegram: +2348133261196

    SvaraRadera
  17. Jag heter Edna Ștefan och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  18. Jag heter Monica Edling och det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi skulle bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  19. Hej allihopa. Jag heter Nicolette Elliot. Jag är här för att tacka den fantastiska Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han dröjde inte med något. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  20. MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
    Jag är Ellinor Lava och på det hela taget visste jag aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att få tillbaka min man tills jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196.

    SvaraRadera
  21. SLUTA GRÅT OCH SÖK EFTER KÄRLEK STAVNINGAR ONLINE SÖK INTE MER EFTER DIN LÖSNING, ÅTERSTÄLL DITT ÄKTENSKAP OCH RELATION NU MED HJÄLP AV DR WALE

    Allt började i maj förra året när min man besökte Schweiz för ett program som varade i två månader, när min man kom hem märkte jag några förändringar i hans karaktär mot mig och barnen, allt jag gör för att göra honom glad blir han irriterad och tjatar slumpmässigt, lämnar hemmet och kommer tillbaka sent, förr söker han efter en kallelse ensam till Schweiz igen, vilket jag gav med tanke på att det skulle göra honom lycklig men till min största förvåning visste jag aldrig att det var slutet på vårt äktenskap om inte DR WALE Äktenskapsräddare, Med vänliga hälsningar, jag var så förkrossad när min man sedan sju år lämnade mig och flyttade till Schweiz för att vara med en annan kvinna. Smärtorna var bara för mycket för mig att bära att jag inte bara orkade längre. Så jag var tvungen att kontakta internet för att få hjälp tills jag fick reda på att DR WALE var den verkliga affären.. Jag hade provat allt jag visste, och med dina besvärjelser, välsignelser och extraordinära magiska krafter gjorde du allt arbetet för mig, vilket du har garanterat mig positivt resultat inom en vecka, min före detta make kom tillbaka till mig och han var ångerfull för allt han har gjort. Och nu är mitt liv balanserat och jag är lycklig igen. Allt tack vare dig sir du kontaktar honom via WhatsApp: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera