onsdag 26 oktober 2011

Random

Försöker minnas alla bra minnen ihop, såsom alla hans ord han körde med dagligen, min lilla stora son.
"Orka" var ett väl använt ord till allt möjligt.

Andra ord han körde med var;
random = typ på en höft/helt otippat
insane = galet
lame = fjantigt
chilla = ta de lungt
haxx = jätte grymt
laggar = hackar i datorn
tjoflöjt = ett ord man sätter in när man inte kommer på vad man ska säga

Vill så gärna ha han här hos mig med alla hans ord, latheter, släpiga toffelsteg, hans kroppsspråk när nåt var gottigt (han gnodde händerna mot varann och log med hela ansiktet mot mig).

Saknar till och med hans ovårdade datasvengelska .... 

Irl – In real life = I verkliga livet, i riktiga livet
Lmao – Laughing my ass off = Skrattar arslet av mig
Lol – Laughing out loud = Skrattar högt6 kommentarer:

 1. FINA FINA du<3 du har gått igenom det värsta som kan hända en mamma, och jag vet av egen erfarenhet hur det är att ha ett barn m cancer...mitt barn överlevde och jag är innerligt ledsen o bedrövad att din son inte fick den lotten;( ta hand om dig och sänder dig en massa cyberkramar<3

  SvaraRadera
 2. Tack snälla Anonym för dina värmande ord,
  skönt att höra att dit barn överlevde skiten.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. En förälder ska inte behöva begrava sitt barn. Hur kommerman över det? Du är så öppen och berätta vilket kan hjälpa många tror jag. Vilken styrka du har!!!! Det är så jäkla orättvist och jag gör liksom anonym, skickar dig ett fång kramar. Jag såg programmet i SVT om unga och cancer bl a en flicka i tonåren. Det berörde mig oerhört. Jag jobbar som lärare och har tjejer och killar som den killar som Tobias och tjejen i SVT-programmet. Det var så sorgligt. Det ska helt enkelt inte få ske. Jag förstår varför jag inte tror på Gud. Han skulle inte göra så här. Kram

  SvaraRadera
 4. Jaaa du Marita,
  jag har varit ateists hela mitt liv och är inte konfirmerad .... GUD finns inte, då skulle han väl aldrig acceptera att ens barn får lida så.
  Stor varm kram tillbaka!

  SvaraRadera
 5. Nej Marie, det är det jag menar. Gud är god säger de som tror men då skulle din älskade goda kille fått stanna och fortsätta göra dig stolt och glädja sin omgivning. Kram på dig!

  SvaraRadera