fredag 11 november 2016

Åren tickar på

Allt går så fort, redan över 6 år sedan du lämnade jordelivet, nästan 6,5 år, vart tar tiden vägen!?
Tobias cirka 2 år
Saknaden ligger fortfarande som ett band runt mitt hjärta och vissa dagar är värre än andra. Ältar roliga minnen ihop med min dotter, men många tycker att "jag borde skärpa mig nu" efter så lång tid och dom känns obekväma och tysta när man vill älta om roliga minne som kommer upp i hjärnan. Varför!?
Jag kommer absolut ALDRIG sluta med att älta roliga minne ihop, för jag lovade Min son att Aldrig glömma honom och att han skulle få "vara med" för alltid 

Tobias våren 2010 med vovven Teddy
Snart kommer julen och det fattas alltid en person vid julbordet eller julklapps utdelningen, nån med smilande leende och hjärtliga ord - min älskade son.
Ibland brukar jag fantisera och fundera på hur han skulle se ut nu (född 1989 alltså nu 27 år) och vad han skulle fylla sina dagar med? Han hade säkert haft stor socialt nätverk med något it-inriktad jobb.

Straxt innan han blev akut dålig våren 2010

Längtar att få krama om honom hårt och då skulle han säkert sucka och säga "-ja ja mammu nu räcker de!"


💜

4 kommentarer:

 1. Det är klart att Tobias ska fortsätta att vara med i er vardag och i era liv. Bara fortsätt du att prata om honom och med honom. Man kan inte och ska inte glömma ett älskat barn. De som inte förstår detta har inte mycket hjärta i sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hans fina minnen bor i mitt hjärta ❤ för alltid

   Radera
 2. Elisabet Roslund29 november 2016 08:20

  Jag vet precis hur du känner Marie...... Jag har alltid min Mattias med mig. Pratar om och med honom. Tänker också på hur han skulle sett ut här på jorden idag och vad han skulle göra. Hur lycklig jag skulle varit om jag fått ha honom med i vår vardag. Jag tror att det finns någon plats där vår Mattias o din Tobias är idag och att dom har det riktigt bra. Ser två leende killar framför mig........
  Önskar dig en riktigt God Jul o njut av allt du har omkring dig. Kram Elisabet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sent svar men är inte lika ofta härinne längre men minnen och lukt samt ljud av honom lever vidare genom mig och min dotter.
   Kram

   Radera