lördag 2 november 2013

Alla Helgona 2013

Var på din grav igår och städade undan lite löv samt tände ett ljus. Idag ska lillasyster Ida och jag till dig med gravkranshjärta och mer ljus, ska även tända ett ljus för min vännina Monika som dog i bröstcancer juli 2013, min gudmor Ida, min mormor & morfar som dog av ålderdom och min morbror som dog av alkoholism.
TÄNKER PÅ ER ALLA DENNA DAG!

2 kommentarer:

 1. Hej! 
Jag vet inte hur jag ska formulera mig utan att det ska låta respektlöst och dumt. Men vi är två tjejer som går vårt sista år på gymnasiet och ska precis påbörja vårt projektarbete. 
Arbetet vi tänkte göra är en dokumentärfilm om cancer då jag själv varit sjuk. 

  När jag blev sjuk trodde de flesta i min närhet att dom också skulle bli sjuka, att jag smittades. Och det har fått mig att inse att det talas väldigt lite om sjukdomen och att många unga faktiskt inte vet vad cancer är.  Jag har även sätt och hört många unga personer gå bort i denna jävulska sjukdom och det gör mig så frustrerad och ledsen. Men samtidigt vill vi, i och med vårt projektarbete, hedra de fina människorna som lämnade jorden allt för tidigt. Därför undrar vi om det finns möjlighet om vi ställer några frågor till dig om Tobias och eventuellt nämner honom i vår film?  Självklart respekterar vi ett nej då vi förstår att det är ett känsligt ämne!
  
Vi beklagar verkligen och hoppas han har det bra var han än befinner sig.   Tusen kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut maila mig på rockmammut@hotmail.com så får ni mitt telefonnummer.
   /Marie

   Radera