onsdag 8 augusti 2012

CV personligt brev

Hittade ett dokument i min dator, Tobias CV med ett personligt brev:

Personligt brev – Tobias Holmén
Mitt namn är Tobias Holmén, är 20 år och uppvuxen i Linköping. Jag har gått en treårig IT-utbildning och har kunskap och framför allt intresse för hårdvara, IT och nätverk.
Teknik har sedan barnsben alltid varit ett brinnande intresse och jag försöker alltid hålla mig på topp när det gäller teknikkunskap.
Har tidigare jobbat mycket med människor som intervjuare och teknisk support agent. Båda jobben har varit givande då jag har lärt mig hur jag bättre kan kommunicera med människor. Det senare jobbet passade mig även bra då det öppnade dörren för mitt första riktiga IT-jobb där jag kan syssla med något jag tycker är kul.
Har jobbat ett halvår i Irland där jag har utvecklat min engelska och växt mycket som person. På fritiden har jag en del tekniska privata projekt så som webbdesign, programmering och LAN-arrangemang.
Med tre ord skulle jag själv vilja beskriva mig som lättlärd, analytisk och serviceminded.
Blev våren 2009 diagnoserad med Ewings Sarkom,  en ovanlig cancersjukdom. Pågick behandling under 2009 och nu efter att jag har överlevt den känns ingenting längre omöjligt.
Så nu är det dags för nya utmaningar där jag kan utvecklas och förbättra mina kunskaper, gärna inom IT och teknik branschen.
Med vänliga hälsningar
Tobias Holmén


Han måste ha skrivit detta precis innan han blev dålig i maj 2010, sen dog han 11 juni 2010

4 kommentarer:

 1. Elisabet Roslund3 september 2012 09:07

  Tobias är otrolig!!! Skulle kunna passa in på vilken arbetsplats som helst. Världens finaste medmänniska och arbetskamrat. Varför skulle han inte få fortsätta sitt liv på jorden?.......... Så levvnadsglad och mogen han verkar vara. Säkert har han fått användning av sitt fina CV på en annan plats nu. Där finns han nu med vår undrbara Mattias. Känn dig stolt Marie!
  Kraaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för dom värmande orden.
   Han fick in i det sista arbetserbjudande fast han inte sökt jobben ..... alla älskade min son.
   Hoppas dom har det bra ihop, tills vi ses igen.
   Kram!

   Radera
 2. Vilken kille!! Han skrev mycket bra och kunde verkligen uttrycka sig. Vilken underbar kille!!! Han tycks ha haft det mesta inklusive en underbar mor som älskade honom och älskar ännu.....Jag måste än en gång som svensklärare uttrycka min beundran för hans språkbehandling och det inkluderar allt med meningsbyggnad. Han hade verkligen mycket att ge och hade varit en stor resurs och kraft på de jobb han hade haft. Jag hade definitivt bokat honom för intervju och gjort mig beredd att löneförhandla. Världen har gjort en stor förlust men himlen har fått en alldeles underbar vältalig skrivbegåvad ängel!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla ... (nu gråter jag snart) .... ni är så gulliga - tack för alla värmande ord. Han sitter säkert och små ler med sina bruna pliriga ögon så som han gjorde när han myste ;)

   Radera